2015-10-06 09:31:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Nyugodt lesz ez a nap

Napi horoszkóp október 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Uralkodó bolygója, a Mars, szemben áll a Neptunusszal. A munkahelyén, de a családjában is viták támadhatnak. Bizonyára nehezére esik, mégis türtőztesse magát, és ne szóljon egy szót sem. Ne vegye készpénznek a bizalmas értesüléseket!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Elégedett lehet a dolgok állásával, ügyei a kivitelezés végső szakaszába érkeztek. Nemsokára elkövetkezik az a perc is, amikor a munkájáért pénz áll a házhoz...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Sokasodnak a bizonytalanságra utaló jelek, és ilyenkor minden azon múlik, mennyire lesz képes összeszedni az akaraterejét, és befolyásolni az eseményeket. Szálljon szembe a sorsával, ha elégedetlen vele!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Munkatársai is észre fogják venni, hogy olyan ma, mintha kicserélték volna. Azért nem árt, ha vigyáz, és megpróbálja megőrizni a barátságot, mert több meggondolatlanságot nehezen viselnek el a kapcsolatai. Ne éljen vissza senki türelmével!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ismerősei megbíznak az értékítéletében, s mivel emberszeretőnek tartják, felkérik a békebíró szerepére. Ez tetszik önnek, pedig jobban tenné, ha nem avatkozna bele mások dolgába.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egy régen elfelejtett história kerül ma szóba, és sajnos, az emberek rosszindulatának köszönhetően, éppen az ön füle hallatára. A felszakított sebek gyógyításához leginkább egy kiadós sírásra van szüksége.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz még az Oroszlán jegyében áll. Nem unalmas, csak nyugalmas lesz ez a mai nap. Munkahelyén problémamentesen haladnak az ügyek, a szerelemben pedig váratlan, de kellemes események történnek.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Hol a csüggedtség, hol a kiábrándultság jellemzi érzéseit. Még most sem világos ön előtt, hogy mit szeretne elérni, s hogy ezért milyen áldozatokat hajlandó vállalni. Amíg ezzel nem lesz tisztában, nincs esélye nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb napokra.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Úgy érezheti, jó lenne sok mindent visszaszívni abból, amit tegnap mondott. Ne vigye túlzásba a mentegetőzést, mert kollégái és szerettei jóindulatát és bizalmát anélkül is visszaszerezheti, hogy presztízsveszteséget szenvedne.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha hosszabb utazásra szánja el magát, a kezdet kezdetén ragadjon meg és használjon ki minden lehetőséget, és legyen kezdeményező. Ez vonatkozik a szerelemre is: ne legyen bátortalan, nehogy egyedül maradjon!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Uralkodó bolygója, az Uránusz, ma nem kap fényszöget. Különösebb kihívások nélkül, unalmasan csordogálnak a hivatali órák. Sehol egy érdekes arc, egy érdekes feladat, vagy egy érdekes fejlemény... Bezzeg otthon!

Halak: II. 19. - III. 20.
Nem várják szörnyű megpróbáltatások, de nagyobb örömökre sincs kilátása. Anyagi gondjai sem égetőbbek az átlagosnál, hiszen mostanában szükségleteit igyekszik a lehetőségeihez igazítani. Így aztán igazán elégedett lehet önmagával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: